Uutiset

Taloyhtiö myymään kaukolämpöä, Tampereen Sähkölaitos ostajaksi

23 Syyskuuta 2016

Taloyhtiöt ovat yleensä kaukolämmössä ostavana osapuolena. As Oy Tampereen Pohjolankatu 18-20 myy lämpöä energiayhtiölle.

Kiinteistölehti

Jäspi ja Jämä FinnBuild-messuilla 12. - 14. lokakuuta

24 Elokuuta 2016

Tuomme osastollemme niin uusia kuin perinteisiäkin lämmitysmuotoja, uutuustuotteita ja vanhoja tuttuja. Mukana tulee olemaan mm. lämpöpumppuja, lämmityskattiloita, energianvaraajie ja vedenlämmittimiä. Myös kiinteistölämmitys on mukana Jäspi LTO -järjestelmällä. Messujen laajin lämmityslaitteiden tuotevalikoima löytynee Kaukoran osastolta!

Lue tiedote tästä linkistä!

Kiinteistö Oy Irmelinpesä toteutus loppusuoralla Espoossa

20 Kesäkuuta 2016

Kohde valmistuu heinäkuussa 2016, elokuussa on tarkoitus järjestää kohteessa avoimet ovet-tapahtuma, kertoo projektipäällikkö Aku Marjamäki Laroc Oy:stä.

Hakkeroinnista 10 000 euron lasku, talotekniikan suojaukset heikkoja

12 Kesäkuuta 2016

Etäkäyttö lisääntyy nopeasti talotekniikassa, mutta laitteiden suojaukset eivät kaikilla ole kehittyneet samassa tahdissa. Talotohtori etähallintajärjestelmässä suojaukset on kunnossa.

Tekniikka & talous

Näin taloyhtiö toteutti suursäästön: kulutus putosi yli 60%

28 Elokuuta 2015

As Oy Tampereen Pohjolankatu 18-20 toteutti vuonna 2014 energiatehokkuutta parantavan remontin, kertoo Kiinteistölehti. Säästöä on tullut yli 17 000 euroa.

Talouselämä

Talotohtori turvaa lämmön talteenoton

16 Kesäkuuta 2015

Lämmöntalteenottolaitteistojen toiminnan valvominen takaa, että laitteistot tuottavat toivotut säästöt. Mikäli laitteistossa on häiriöitä, säästöä ei synny, toteaa Janne Heinonen Enermix Oy:stä.

Ota Yhteyttä!